tisdag 25 maj 2010

Helgen i snabba drag

Ja, då ska jag försöka samanfatta helgen i någorlunda korta drag så ni inte somnar på tangenbordet, och dreglar på det så att det går sönder och ni blir elchockade och måste köpa ett nytt tangentbord (eller kanske åka in till akuten...)

Japp, mamma hämtade mig i Uddevalla i fredags. Jag gick då in och handlade på Coop, som förresten är så j*vla stort att man behövder gps för att ta sig ut. Sen åkte vi till Kungshamn med en fullproppad bil och en hund i kofferten. Tur att man har så snäll hund som inte säger ett ljud på hela resan. Sen var vi framme i; das villavagn..

Ja, vad kan man säga om villavagnen. Generellt så tycker jag att villavagnar är ihoplimmade plastbitar man ställer upp på en camping så tätt bredvid andra villavagnar att man kan luta sig ut ur fönstret och låna socker från grannen bredvid. Ett område där ingen gör ett pip av sig efter klockan 5 på eftermiddagen. Men utsikten var FANTASTISK! Vi var en an de lyckliga 10-12 som fått fri havsutsikt! Massa klippor, ett fantastiskt blått hav och massa segelbåtar! Hunden älskade att springa i klipporna och bada i havet. Mysigt!

Sen träffade jag underbara Danielle för första gången på säkert ett år (!!) och vi fikade och hade det mysigt i solen. Förhoppningsvis kommer hon hit till helgen och vi ska ha sååå roligt!!

Måndagen är man som sagt ledig här i Norge och jag spenderade dagen hemma ensam. Det blev bakning och lyssnade på Mix Megapol eftersom det är den enda kanalen (av musikkanalerna) vi får in mitt ute i skogen. Och det säger jag bara; j*vla reklamkanal!! Ni kanske tror att det är Rix Fm, men det är det inte. Jag lyssnade kanske i 3 timmar, och 2 av de timmarna var reklam. Sen måste hon som var progamledare under den tiden jag lyssnade vara väldigt otydlig på att a-r-t-i-k-u-l-e-r-a!! Rätt som det var när jag står med smet upp till armbågarna hör jag:

"Känner du Sveriges värsta knarkare? Du kanske du är Sveriges värsta knarkare? Då kan du vinna pengar på ditt knarkande!"

VAD I HELA %((/#/&!#=)#!?(!#/!?!?! Vad gör dom reklam FÖR!?!?!

Det visade sig att det skulla vara "snarkare"... Men ett tag var jag i chcktillstånd där vill jag bara meddela...

1 kommentar: